Di Antara Tatakrama Nepikeun Wawaran Secara Lisan Téh….

Di Antara Tatakrama Nepikeun Wawaran Secara Lisan Téh….

A. Sikep Awak Kudu Sangeunahna
B. Sora Kudu Ngoncrang Tur Écés
C. Maké Baju Weuteuh Tur Mahal
D. Kudu Bari Diuk Dina Korsi

Jawaban: B

Baca Juga :  Kelemahan utama model pengembangan rencana pembelajaran Gerlach dan Ely adalah

Leave a Reply

Your email address will not be published.