Ubar tradisional mah teu nimbulkeun efek samping. Efek samping hartina.

Ubar tradisional mah teu nimbulkeun efek samping. Efek samping hartina.

A. Hasiat

B. Balukar tina hiji perkara

C. Kagunaan

D. Hasil tina hiji perbuatan

Kunci Jawaban : (B) Balukar tina hiji perkara

Baca Juga :  Standar kompetensi lulusan SMP yang berkaitan dengan lingkungan adalah

Leave a Reply

Your email address will not be published.